Nicole en Jesse gefeliciteerd

Nicole Mooijman en Jesse Kamp van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie Open Water Diver brevet.

Nicole en Jesse hadden duik 1 en 2 al in Todi gemaakt. Hierdoor hoefde ze alleen nog duik 3 en 4 te maken op Zandeiland 4 in Vinkeveen. Vanochtend was het zover. Rond 8 uur hadden we afgesproken. Nicole en Jesse hadden er zin in en waren klaar voor de duiken. Na aansluiten en een briefing was het tijd om het water in te gaan. Gelukkig was het water al 16 graden dus echt koud was het niet meer.

Duik 3 ging al heel goed en duik 4 was dus helemaal gemakkelijk. Nicole en Jesse zijn dan ook helemaal klaar voor hun reis naar Mauritius.

Wil jij ook je Open Water Diver brevet halen of een Try Scuba proefduik maken om te ervaren of duiken iets voor je is? Neem dan snel contact met ons op! Voordeel van duikschool in2dive is dat alle waterlessen met maximaal 2 cursisten op 1 instructeur worden gegeven.

Annemieke van harte gefeliciteerd

Annemieke Berendse van harte gefeliciteerd met het behalen van je Open Water DIver brevet.

Vanocjhtend waren we al voor 8 uur op Zandeiland 4 in Vinkeveen. Annemieke moest duik 4 en 5 maken voor haar SSI open Water DIver brevet. Nadat het voor haar vorige week niet helemaal goed ging ging ze vol goede moed en zin haar spullen aansluiten. Eenmaal in het water ging het klaren dit keer best makkelijk. Af en toe evn stoppen en na wat klaren konden we weer verder afdalen. Eenmaal op een meter of 8 zijn we de duik zelf gaan maken. Terug bij de kant kwam Annemieke met een grote smile het water uit. En ze had zelf visjes en rivierkreeftje gezien.

Na het vullen van de fles gingen we ons klaarmaken voor duik 2 van die dag. Ook die ging geweldig. Omdat de spanning nu weg was ging het klaren nog beter en vooral sneller. Dus na de 2e duik konden we Annemieke feliciteren met haar Open Water Diver brevet. Het leuke was dat Annemieke zelf nog wel een keer het water in wilde!

Omdat Annemieke tijdens de Open Water Diver opleiding direct haar Nitrox opleiding had gedaan konden we haar Enriched Air Nitrox brevet ook gelijk uitreiken aan haar.

Wil jij ook je Open Water Diver opleiding of Enriched Air Nitrox brevet halen? Neem dan snel contact op!

Marco behaald bronze instructor brevet

Onze instructeur Marco te Loo mogen we van harte gefeliciteerd met het behalen van het Bronze Instructor brevet.

SSI beloont instructeurs, net als duikers, met erkenningsbrevetten. Voor als instructeur zelf gevolgde opleiding, jaren ervaring en afgegeven brevetten ontvang je als instructeur punten. Marco heeft inmiddels 200 punten behaald. Op naar het 300 punten brevet!