Wil je echt leren duiken dan ben je bij duikschool in2dive aan het juiste adres!

Neem contact op met duikcentrum in2dive voor meer informatie over de opleidingen en mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Ben je op zoek naar de prijzen van SSI duikopleidingen? Klik dan hier.

Contact opnemen met duikcentrum in2dive:

Stuur een email of te bel met 06-29534643.

Wij verzorgen o.a. de volgende duikopleidingen:

Wil jij ook extra veel aandacht tijdens je duikopleiding?

Duikschool in2dive werkt altijd met een kleine groep cursisten. Altijd maximaal 2 cursisten op 1 instructeur. Dit doen we omdat jij als cursist hierdoor persoonlijke begeleiding krijgt en de maximale aandacht hebt die je nodig hebt om echt goed te leren duiken. Wij leren je niet duiken maar maken een duiker van je.

Duikschool in2dive is een erkend SSI Duikcentrum. Scuba Schools International, SSI, is een internationaal erkende duikorganisatie vergelijkbaar met PADI, IANTD, NOB, CMAS, BSAC, NAUI, IANTD, SDI, TDI, NELOS, WOSD enz. Scuba Schools International is na PADI de grootste duikorganisatie ter wereld en marktleider. Zie voor meer informatie over duikschool in2dive op onze Duikschool in2dive pagina.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.