De specialty Manta & Ray Ecology.

Waarom Manta & Ray Ecology

Als je meer wilt weten over manta’s en roggen dan is Manta & Ray Ecology een leerzame specialty. Je vindt het beschermen van deze gracieuze dieren belangrijk en wilt alles te weten komen over de verschillende soorten en voortplanting van deze dieren.

manta & ray ecology

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty leer je meer over de verschillende soorten manta’s en roggen. Waar kan je ze het beste waarnemen en hoe. Ook gaan we in op het herkennen van de diverse soorten. Het beschermen van de soorten komt ook aan bod.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialties. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.