De specialty Advanced Wreck Diving.

Waarom Wrak Duiken voor gevorderden

Wrak duiken voor gevorderden geeft weer een nieuwe dimensie aan wrakduiken. Als je al in bezit bent van je Wreck Diving brevet weet je al hoe leuk wrakduiken is. In deze specialty heb je geleerd om wrakken niet in te gaan. Met de specialty Advanced Wreck Diving leer je wrakken beperkt te penetreren. Hierdoor wordt wrakduiken nog leuker en spannender!

Advanced Wreck DIving SSI  specialty wrak duiken gevorderden

Wat leer je tijdens de specialty

We gaan verder waar Wreck Diving stopte. Behalve buoyancy en aanvullende lijntechnieken gaan we in op het gebruik van een lamp, het belang van een back-up lamp en het gevaar van opdwarrelend stof in een wrak. Na deze specialty kan je wrakken binnen de daglichtzone penetreren.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.