Duiken een leuke hobby voor jong en oud

Heb je altijd al willen zweven door het water en het gevoel hebben dat je gewichtloos bent? Start met duiken en haal bij duikschool in2dive je open water diver brevet. Wil je eerst kijken of duiken echt iets voor je is! Doe dan een Try Scuba proefduik en maak kennis met duiken.

Duiken is een leuke hobby voor jong en oud. Bij duikschool in2dive kun je terecht vanaf 12 jaar. Je haalt dan je junior open water brevet. Vanaf 15 jaar haal je je open water brevet of wordt je junior open water brevet omgezet naar een “normaal” brevet. Zolang je gezond bent kun je duiken!

Geniet van de schoonheid, rust en het leven onderwater. Je hoeft daarvoor echt niet naar exotische locaties. Zowel in Nederland als in het buitenland is duiken een leuke hobby. In Nederland is het onderwater leven ook mooi en afwisselend. Helaas is het water wel iets kouder als op de meeste exotische locaties waar je natuurlijk ook kunt duiken.

Dus haal je open water diver brevet zodat je overal waar gedoken wordt in de wereld ook kunt duiken. Ongeveer 70% van het aardoppervlak is water. Het maakt ons niet uit of je alleen in Nederland wilt duiken of je brevet haalt om alleen tijdens vakantie van een (exotische) duiklocatie te genieten of natuurlijk beide.

Duiken en genieten van de schoonheid onderwater.

Na het behalen je open water diver duikbrevet kun je door voor aanvullende specialty brevetten zodat je duik skills beter worden en/of je kennis over duiken wordt vergroot. Ook kun je je als (oud) cursist van duikschool in2dive aansluiten bij onze Facebookgroep 2dive. Deze groep gaat regelmatig duiken op verschillende locaties. Hierdoor heb je altijd een duikbuddy en er gaat in principe altijd een duikprofessional mee van in2dive. Voordeel van deze groep is dat er geen lidmaatschapskosten aan verbonden zijn. Het is dus geheel vrijblijvend en er wordt niet van je verwacht. De enige eis die we stellen is dat je gezelligheid meeneemt als je deelneemt aan een activiteit.

Duiken zorgt voor rust en ontspanning

Duiken zorgt voor ontspanning na bijvoorbeeld een drukke werkdag of -week. Vele duikers hebben een hobby binnen de duik hobby. Zo kun je tijdens je duik fotograferen, filmen of als (amateur) bioloog soorten ontdekken en bestuderen. Maar ook als je gewoon wilt genieten van het onderwaterleven of de rust dan is duiken een fantastische hobby. Kortom duiken is fun! Heb je interesse gekregen neem dan contact op met duikschool in2dive.

Duiken zorgt voor ontspanning en rust.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.