De specialty Equipment Techniques.

Waarom Equipment Techniques

Je hebt flink in je uitrusting geïnvesteerd dus je wilt je duikuitrusting goed verzorgen en onderhouden. Dit is belangrijk omdat een goed onderhouden duikuitrusting bepaald of een duik geslaagd wordt of niet. Het zou erg jammer zijn als je tijdens bijvoorbeeld een liveaboard er achter komt dat een deel van je uitrusting niet in orde is. Daarnaast is natuurlijk ook je veiligheid in het geding als je uitrusting niet goed functioneert.

Equipment Techniques SSI Specialty

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty leer je niet hoe je je spullen in goede conditie houdt. Je leert ook welke delen van je duik uitrusting je wel en niet zelf kan onderhouden. We leren je verder kleine reparaties uit te voeren zodat je een duik toch kunt maken of je duikvakantie kan redden.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialties. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.