De Science of Diving.

Waarom Science of Diving

Science of Diving is de specialty die je nodig hebt om de eerste stap richting duikprofessional te zetten. Wil je Dive Master worden dan moet je in bezit zijn van Dive Guide en Science of Diving. Deze 2 opleidingen samen geven je de titel Dive Master. Ook voor duikers die geen divepro willen worden is deze duik opleiding leerzaam.

Science of Diving SSI Specialty SOD

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty leer je niet alleen veel natuurkunde rondom duiken zoals onder andere de wetten van Boyle, Charles en Dalton. Ook de algemene gaswet en het Principe van Archimedes komt aan bod. Je leert ook meer over duikongevallen. Verder gaan we dieper in op de duikuitrusting. De stof gaat net even dieper dan tijdens bijvoorbeeld de Open Water Diver opleiding.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.