De specialty Navigation.

Waarom Navigatie

Omdat navigatie een stuk lastiger is onderwater dan boven water. Hoe fijn is het als je een opstijging maakt en je komt op de juiste plek boven? De weg vinden onderwater vinden veel duikers lastig. Toch kunnen veel zaken je onderwater helpen bij het navigeren. Veelal heb je in die zaken geen erg en moet je erop gewezen worden. Wordt een buddy die de weg weet en je mede duikers willen graag met je duiken.

Navigatie Navigation specialty SSI

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty leer je niet alleen navigeren met een kompas! Maar je leert ook gebruikt te maken van natuurlijke navigatiebronnen. Je leert bewuster gebruik te maken van de omgeving waardoor navigatie makkelijker wordt.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.