De specialty Perfect Buoyancy.

Waarom Perfect Buoyancy

Om een betere duiker te worden is buoyancy belangrijk. Want zonder goede houding in het water is het bijna onmogelijk je drijfvermogen goed te beheersen. Maar het is ook van belang riffen niet te beschadigen. Ook hiervoor is het belangrijk je buoyancy goed te beheersen zodat je niet onnodig koraal beschadigd. Onderwater fotografen moeten om de perfecte foto te kunnen maken stil kunnen hangen in het water. Ook zij moet hun buoyancy dus perfect beheersen. Eigenlijk is deze duikopleiding een must voor elke duiker.

Perfect Buoyancy specialty SSI

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty leer je onder andere goed uit te trimmen in het water en het belang daarvan. Verder leer je je ademhaling beheersen en controleren. Hierdoor krijg je meer controle over je drijfvermogen. Ook gaan we werken aan een juiste duikhouding in het water. Al deze zaken zijn de basis om je buoyancy goed te leren beheersen.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.