Over Divers Alert Network

Duikschool in2dive is DAN Professional Partner. 

DAN Professional Partner

Bijna iedere duiker kent DAN, Divers Alert Network, van de duikverzekering! Maar weet je ook dat DAN veel onderzoek doet naar de gezondheid van duikers en het voorkomen van gezondheidsproblemen bij duikers. DAN betaald dat onderzoek ook vanuit de duikverzekering. Dus als jij je duikverzekering bij DAN afsluit dan steun jij DAN met het onderzoek. Duikschool in2dive ondersteunt DAN graag bij dat onderzoek! Daarom nemen wij als duikschool in2dive deel aan het DAN Professional Partner programma. Ben jij op zoek naar een goede en vooral betrouwbare duikverzekering en wil jij het onderzoek van DAN ook graag steunen klik dan op de DAN link onderaan de website. 

Vermeld in je aanmelding ons nummer 564860

Ook voor duikmedische vragen kan je bij DAN terecht. Daarnaast heeft DAN voor verzekerden online seminars en houdt DAN met enige regelmaat veiligheidscampagnes om de duikveiligheid te vergroten. Op de website van DAN is verder veel duikinformatie te vinden over hydrateren, oor problemen, de oudere duiker en hoe je voorkomt om vermist te worden als je midden op zee bovenkomt en de groep of je buddy kwijt bent. Kortom er zijn vele redenen om DAN te steunen. Draag ook je steentje bij aan duikveiligheid en wordt lid van DAN.

Duikschool in2dive is op basis van bovenstaande punten DAN professional partner geworden! Want wij vinden onze en jou duikveiligheid belangrijk!

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.