De specialty Waves, Tides & Currents.

Waarom Waves, Tides & Currents

Omdat veel duiken in zee plaats vinden is de specialty Waves, Tides & Currents een belangrijke specialty. In zee komen stromingen voor en is onder invloed van getijde. Als je vanaf het strand duikt komen daar nog golven en branding bij. Weet jij hoe je met deze dingen om moet gaan?

Waves, Tides & Currents SSI Specialty

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty leer je omgaan met stromingen. Verder leer je hoe je met getijde om moet gaan en wanneer je wel en niet het water in moet gaan. Ook leer je de verschillende stromingen die in en door de branding ontstaan en hoe je hier mee om moet gaan. Daarnaast gaan we in op wat je moet doen als het mis gaat tijdens een stromingsduik en je drijft af. Welke middelen moet je hiervoor meenemen en welke voorzorg maatregelen kun je menen om de risico’s te beperken.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.