Duikschool in2dive is een Scuba Schools International erkende duikschool

SSI Scuba Scools International duikopleidingen

Duikschool in2dive is een SSI erkende duikschool in het Westland. Scuba Schools International is in 1970 in America opgericht. SSI is een van de oudste en de op één na grootste duikorganisaties ter wereld en de duikopleidingen zijn ISO gecertificeerd. Er zijn over de hele wereld SSI regiocenters die SSI duikscholen ondersteunen. Hierdoor kan je overal ter wereld duiken bij een SSI duikschool. Maar omdat je SSI brevet internationaal erkend wordt kan je ook altijd terecht bij een Padi, Naui, CMAS of welke andere duikschool dan ook.

Daarnaast zijn alle lessen van SSI digitaal op je telefoon, tablet of computer te leren. Dus geen gesleep meer met zware boeken en je lesstof altijd up te date bij je. Hierdoor kan je altijd en overal de lesstof doornemen. Verder zijn ook je brevetten en je logboek ook digitaal in te zien. Op deze manier kan je ze nooit vergeten als je op duikvakantie gaat! Voordeel is dat je boeken altijd up to date zijn. Zodra SSI een update online zet is jou boek ook actueel.

SSI heeft opleidingen voor:

  • Recreatief duiken – scuba diving
  • Technisch duiken – extended range
  • Rebreather
  • Freediving
  • Snorkelen
  • Zwemmen

SSI kent o.a. de volgende recreatieve duikopleidingen:

Voor alle recreatieve duikopleidingen kun je bij duikschool in2dive terecht. Dus van beginner tot pro. Ook als je een brevet hebt van NOB, Padi of een andere duikorganisatie dan kun je één van de SSI vervolgopleidingen bij duikschool in2dive volgen. Je kunt dus zonder enig probleem als Padi, NOB open water diver bij ons verder om bijvoorbeeld advanced open water diver te worden of Die Master. Je kunt dus altijd verder met een hogere opleiding ongeacht welke basis je hebt gehaald bij een andere organisatie. Informeer snel naar de mogelijkheden.

SSI scuba diver opleidingen

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ‘s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.