Duikschool in2dive is een Scuba Schools International erkend DiveCenter

SSI Scuba Scools International duikopleidingen

Duikschool in2dive is een door SSI erkend DiveCenter in het Westland. Scuba Schools International is in 1970 in Amerika opgericht. SSI is één van de oudste en de op één na grootste duikorganisatie ter wereld en de duikopleidingen zijn dan ook ISO gecertificeerd. Er zijn over de hele wereld SSI regiocenters die SSI divecenters ondersteunen. Hierdoor kan je overal ter wereld duiken bij SSI Divecentra. Maar omdat je SSI brevet internationaal erkend wordt kan je ook terecht bij een duikschool die is aangesloten bij o.a. PADI, NAUI, CMAS, NOB, BSAC of welke andere duikorganisatie dan ook.

Daarnaast zijn alle lessen van SSI digitaal op je telefoon, tablet of computer te leren. Dus geen gesleep meer met zware boeken en je lesstof altijd bij je. Hierdoor kan je altijd en overal de lesstof doornemen. Verder zijn ook je duikbrevetten en je logboek ook digitaal in te zien. Op deze manier kan je ze nooit vergeten als je op duikvakantie gaat! Het grootste voordeel van digitale lesboeken is dat je boeken altijd up to date zijn. Zodra SSI een update online zet is jou boek ook bijgewerkt en actueel.

SSI heeft opleidingen voor:

  • Recreatief duiken – scuba diving
  • Technisch duiken – extended range
  • Rebreather
  • Freediving
  • Snorkelen
  • Zwemmen

SSI kent o.a. de volgende recreatieve duikopleidingen:

Voor alle recreatieve duikopleidingen kun je bij SSI Divecenter in2dive terecht. Dus van beginner tot pro. Ook als je een brevet hebt van NOB, Padi of een andere duikorganisatie dan kun je één van de SSI vervolgopleidingen bij duikschool in2dive volgen. Je kunt dus zonder enig probleem als Padi, NOB open water diver bij ons verder om bijvoorbeeld advanced open water diver te worden of bijvoorbeeld Dive Master. Je kunt dus altijd verder met een hogere opleiding ongeacht welke basis je hebt gehaald bij een andere organisatie. Informeer snel naar de mogelijkheden.

SSI scuba diver opleidingen

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.