Duikschool in2dive verzorgt duikopleidingen volgens de modernste digitale lesmethodes van Scuba Schools International (SSI).

De SSI duikopleidingen en duikbrevetten van in2dive worden wereldwijd erkend. De SSI duikopleidingen o.a. iso gecertificeerd. Daarnaast is SSI, na PADI, de grootste duikorganisatie ter wereld. Wereldwijd zijn er meer dan 100 duikorganisaties. Samen verzorgen PADI en SSI ongeveer 80% van alle duikopleidingen wereldwijd. Veel van de ruim 98 andere duikorganisaties verzorgen geen iso gecertificeerde duikopleidingen. Niet iso gecertificeerde duikopleidingen worden veelal niet erkent door andere duikorganisaties.

Veel duikers en niet duikers spreken denken dat ze hun Padi gaan halen! Maar PADI is net als SSI een duikorganisatie die duikbrevetten uitgeeft. Het eerste duikbrevet is je Open Water Diver brevet. Ook bij Padi!

“Je haalt dus niet je Padi naar je duikbrevet

Vandaar de keuze van duikschool in2dive voor de erkende duikopleidingen van SSI. Jij wilt toch ook niet verrast worden in het buitenland met een brevet van een niet erkende organisatie waardoor je niet het water in mag om te duiken. Daarnaast heeft SSI alle opleidingen digitaal beschikbaar in ruim 30 talen. Met een druk op de knop beschik jij over cursusmateriaal in de door jou gewenste taal zodat je direct kunt starten met je opleiding. Via de computer of een app op je telefoon of tablet, kun jij je theoriecursus volgen en je digitale boek wordt geüpdate zodra dat gewenst is.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het SSI opleidingssysteem bij duikschool in2dive klik dan op onderstaande linkjes.

ssi duikschool diving school scuba schools international divingschool duik school

Bij duikschool in2dive kun je terecht voor een Try Scuba proefduik tot en met Divemaster!

Wil jij ook ervaren hoe het is om door het water te zweven! Dat kan bij duikschool in2dive door een Try Scuba proefduik in het zwembad te maken of boek direct je Open Water Diver brevet. Heb je al ervaren hoe leuk duiken is en wil je beter leren duiken of meer kennis krijgen over duiken? Boek dan snel één van de vele specialties.

Klik hier voor meer informatie of het maken van een afspraak voor jou kennismaking met de duiksport of het boeken van een specialty. Informatie over prijzen vindt je hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.