Divecenter in2dive heeft een duikgroep opgericht die geheel onafhankelijk is van duikschool in2dive. Deze groep heet 2dive. Het doel van deze groep is om af en toe samen leuke duiken te maken. Met enige regelmaat wordt er dan ook een duik georganiseerd. Dat kan zijn in Nederland maar ook in Duitsland of België.

De groep is in basis opgericht voor (oud) cursisten van duikschool in2dive. Veelal hebben zijn nog geen buddy of willen graag met een wat meer ervaren duiker duiken als buddy. Hiervoor werkt 2dive goed. Er gaat (bijna) altijd een duikprofessional van in2dive mee.

De groep staat ook open voor duikers van buitenaf. Het maakt daarbij niet uit bij welke organisatie je een open water duikbrevet of gelijkwaardig hebt gehaald. De enige voorwaarde die we stellen is dat je gezelligheid meeneemt op de duikdagen van 2dive en in de groep past.

Kortom veel duikers hebben geen buddy en willen graag duiken. Hiervoor biedt 2dive de oplossing.

duikgroep 2dive

De voordelen van 2dive!

  1. Er is wederzijds geen enkele verplichting. Je bent dus vrij om je aan te sluiten en je wel of niet aan te melden voor een duik. Wel verwachten we dat als jij je aanmeldt je ook komt.
  2. Er wordt geen contributie gevraagd. Hierdoor is het laagdrempelig en wordt je niet verplicht te betalen als je een tijdje niet duikt of meekunt.
  3. Duikers van alle organisaties zijn welkom. Dus of je van SSI, PADI, NOB, NAUI, IANTD, TDI, CNAS, NELOS enz. bent maakt niet uit.

De regels van 2dive!

  1. Duiken doe je op eigen verantwoordelijkheid.
  2. Je houdt je aan de regels van je eigen duikorganisatie en eventuele locatie waar we duiken.
  3. Je houdt je aan de limieten van je brevetten.
  4. Laat geen sporen na boven- en onderwater.

Wil je lid worden van 2dive?

Meldt je dan aan op de Facebook pagina van 2dive!

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.