De specialty Night & Limited Visibility.

Waarom Nacht en Slecht zicht duiken

Omdat het onderwaterleven heel anders is als overdag is voor veel mensen de reden om de specialty Nacht en slecht zicht duiken te gaan volgen. Ervaar hoe leuk het is om bij donker ander onderwaterleven tegen te komen dan bij duiken overdag. Daarnaast is het voor duikers die in Nederlands water duiken handig omdat het zicht niet overal het hele jaar goed is.

Nacht en Slecht zicht duiken Night & Limited Visibility Diving specialty SSI

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens deze specialty gaan we je laten ervaren wat er komt kijken bij nacht en slecht zicht duiken. Welke maatregelen je moet nemen. Welke extra materialen nodig zijn of handig zijn om mee te nemen. Maar ook vertrouwen op je kompas als je je niet echt kunt oriënteren.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.