Try Scuba = proefduik

Wilde je altijd al een keer proberen of duiken iets voor jou is? Dan is dit je kans! Boek een Try Scuba proefduik en ervaar hoe het is om gewichtloos door het water te zweven.

Duikschool in2dive biedt je de kans om een echte Try Scuba proefduik in het zwembad te maken. Je krijgt voorafgaand aan deze zwembadduik uitleg van één van onze zeer ervaren instructeurs. Ook krijg je van ons een complete zwembad duikuitrusting waarmee je een uur kennis gaat maken met duiken in het zwembad. Ervaar hoe fantastisch het is om gewichtsloos door het water te zweven. Onze instructeur begeleid je daar bij en legt je enkele skills uit die je nodig hebt om deze ervaring compleet te maken.

Lijkt het je leuk om na deze Try Scuba proefduik je Open Water Diver brevet te halen dan ben je bij SSI duikschool in2dive van harte welkom.

Duikschool in2dive biedt vele voordelen ten opzichte van andere duikscholen.

Zo krijg je bij duikschool in2dive altijd persoonlijke begeleiding en maximale aandacht doordat wij maximaal 2 cursisten op 1 instructeur aanhouden voor elke duikopleiding. Hierdoor leer je bij ons niet alleen echt te duiken. Wij maken ook een duiker van jou. Durf jij deze uitdaging aan?

Meer informatie over prijzen van onze duikopleidingen klik dan hier.

Try Scuba diving

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.