De specialty Search & Recovery.

Waarom Search & Recovery

De specialty Search & Recovery wordt veelal gedaan door duikers die op zoek zijn naar avontuur. Hoe spannend is het om je zoekpatroon uit te zetten en uiteindelijk iets onbekends boven water te krijgen. Maar ook duikers die zich bezig houden met het zoeken en bergen van verloren spullen volgen deze leerzame specialty. In combinatie met wrakduiken is deze cursus extra interessant. Veel wrakken zijn nog niet of maar deels onderzocht en in kaart gebracht. Hierdoor vinden duikers soms bijzondere zaken en naar boven gehaald. Mede daarom kan de specialty zoeken en bergen de start zijn van een leuke hobby naast het duiken. Voel jezelf amateur archeoloog of onderzoeker. Kortom dit is de start van een spannende cursus. Tijdens deze opleiding is het belangrijk om goed je buoyancy te beheersen

Search & Recovery SSI specialty

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty leer je niet alleen het volgen en uitzetten van zoekpatronen. Ook leer je gidslijnen plaatsen en gebruiken. Je gaat leren zaken te markeren en naar boven te halen met een hefballon.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.