De specialty Diver Stress & Rescue

Waarom Stress & Rescue

Je buddy kunnen helpen bij problemen is een veel gehoorde reden om voor Stress & Rescue te kiezen. Het voordeel voor duikers met het Stress & Rescue brevet is dat ze hebben geleerd veel problemen te voorkomen. Je wordt van deze cursus een veel zelf verzekerder duiker. Na het volgen van deze opleiding hoor je als instructeur van veel cursisten dat ze deze cursus eerder hadden moeten volgen! Bijkomend voordeel is dat als je als Master Diver gebrevetteerd wilt worden door SSI deze specialty verplicht is naast 50 gelogde duiken en nog 4 andere specialty’s.

Diver Stress & Rescue and specialty SSI

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty vooral Stress voorkomen. We zeggen niet voor niets voorkomen is beter dan genezen. Mochten er alsnog problemen zijn dan leer je die ook het hoofd te bieden tijdens deze opleiding. Je leert onder andere kleine en grotere problemen op te lossen. Verder leer je om een bewusteloze duiker naar boven te halen.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.