De specialty Boat Diving.

Waarom Boot Duiken

Boot duiken is belangrijk omdat niet alle duiklocaties bereikbaar zijn vanaf de kant. Daarom worden boten ingezet om op deze locaties te komen. Daarnaast zijn de per boot bereikbare locaties vaak rustiger. Ook als deelnemer aan een liveaboard ben je bootduiker. Of je nou vanaf de boot zelf duikt of bijvoorbeeld per rib naar de exacte locatie wordt gebracht.

Boot Duiken Boat Diving specialty SSI

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty leer je de voor en nadelen van de verschillende boten. De organisatie van je spullen op de boot. Leven aan boord van de boot, zon, zeeziekte, medepassagiers, enz. Hoe te water gaan. Lijnen langs de boot, ankerlijn, afhaallijn enz.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.