SSI

Scuba School International (SSI)

SSI duikopleidingen worden wereldwijd erkend. 

Hierdoor is SSI een betrouwbare partner voor mensen die een duikopleiding of duikcursus willen volgen. Want over de hele wereld zijn SSI regio-centers, SSI divecenters, SSI diveresorts en SSI diveschools. Maar ook niet SSI duikscholen erkennen de door SSI uitgegeven duikbrevetten doordat deze iso gecertificeerd zijn. Doordat SSI duikopleidingen iso gecertificeerd zijn voldoen ze daarmee aan de hoogste kwaliteitsstandaards in de duikwereld.

Wist je dat SSI, na PADI, de op één na grootste duikopleider ter wereld is en dat de SSI duikopleidingen wereldwijd worden erkend! Er zijn ca. 3.000 SSI erkende duikcentra in de wereld. Dus keuze genoeg!

Klik als je meer informatie wilt over SSI, SSI specialties of prijzen van SSI duikopleidingen op één van de onderstaande linkjes:

Aanbod SSI duikopleidingen van divecenter in2dive.

Try Scuba Diving brevet

Try Scuba (proefduik) – Maak in het zwembad kennis met de duiksport. Meer info klik hier.

Open Water Diver brevet

Open Water Diver brevet (duikbrevet) – Start met je duikavontuur door het halen van je open water brevet. Je maakt 4 buitenwater duiken. Meer info klik hier.

Advanced Adventurer brevet

Advanced Adventurer (optioneel) – Maak kennis met 5 specialty’s door van elke specialty 1 buitenwater duik te maken.

Specialty Diver brevet

Specialty Diver. – Volg 2 complete specialty’s en maak 12 buitenwater duiken.

Advanced Open Water Diver brevet

Advanced Open Water Diver – Volg 4 complete specialty’s en maak 24 buitenwater duiken.

Master Diver brevet

Master Diver – Volg 4 complete specialty’s, Stress and Rescue en maak 50 buitenwater duiken.

Dive Guide brevet

Dive Guide – Leer Open Water duikers begeleiden en ontdek hoe het is om Dive Professional te worden. Heb je geen ambitie om Pro te worden? Ook dan is dit een hele leerzame duikopleiding.

SSI specialties

Specialties. Voor een overzicht van de SSI specialties die duikschool in2dive verzorgd klik hier.

Heb je al een tijdje niet gedoken? Volg een update en zorg dat je skills weer up to date zijn!

Scuba Skills Update. Tijdens deze update oefen jij nogmaals de basis skills uit de open water opleiding met een instructeur van ons. Hiermee ben je weer klaar om veilig te duiken.

In het buitenland je brevet gehaald

Wil jij ontdekken hoe leuk en mooi duiken in Nederland is? Dit is mogelijk door een begeleide duik te maken met iemand van het instructeursteam van divecenter in2dive. Maar je kan ook een specialty bij ons boeken. Dan maak je kennis met duiken in Nederland en vergroot je gelijk je duik skills.


Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.