De specialty Shark Ecology Identification.

Waarom Shark Ecology

Als je meer wilt weten over haaien dan is Shark Ecology een leerzame specialty. Je vindt het beschermen van deze dieren belangrijk en wilt alles te weten komen over de verschillende soorten, leefgebieden en voortplanting van deze dieren.

shark ecologi

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty leer je meer over de verschillende soorten haaien. De waarde van haaien, de relatie van mensen en haaien, de evolutie van haaien, en het classificeren. Ook gaan we in de anatomie, voortplanting en leefgebieden. Het beschermen van de soorten komt ook aan bod.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.