Over in2dive

Duikschool in2dive is begin 2018 opgericht door twee gepassioneerde en ervaren duikinstructeurs Rob van der Heiden en Marco te Loo. De duikschool is gevestigd in Schiedam maar wij geven les in het Westland. Ons theorielokaal is in Honselersdijk en het zwembad is in De Lier in het Westland. In de driehoek tussen Rotterdam, Hoek van Holland en Den Haag.

DuikCenter in2dive onderscheid zich van de meeste andere duikscholen door de intensieve begeleiding en persoonlijke aandacht die onze cursisten krijgen.

Ons motto is: Wij leren je niet duiken maar wij maken een duiker van je.

Hoe doen we dat? Door maximaal 2 cursisten per instructeur tijdens de lessen.

Door deze persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding zorgen wij ervoor dat onze instructeurs maximale aandacht voor jou, de cursist, hebben. Dit doen wij tijdens de zwembad-, theorie- en buitenwaterlessen. Hierdoor boeken wij resultaten die onze cursisten in een grote groep cursisten nooit zouden kunnen bereiken.

Wil jij ook de persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding die je verdient! Neem dan snel contact op met duikschool in2dive! 

Wrakduiken? Haal je waakduik brevet bij duikschool in2dive

Duikgroep 2dive

Ook heeft duikschool in2dive een actieve besloten Facebook groep 2dive. De Facebook groep 2dive is in eerste instantie opgericht voor (oud) cursisten van duikschool in2dive. Door vragen van buitenaf hebben we besloten dat iedereen die in het bezit is van minimaal open water brevet lid kan worden. Het maakt daarbij niet uit of je een duikbrevet hebt van SSI, NOB, Padi, IANTD, TDI, CMAS, NELOS of welke andere duikorganisatie dan ook. Iedereen met een duikbrevet en die in het bezit is van een eigen of huur duikuitrusting kan zich aansluiten.

2dive zal met enige regelmaat duiken organiseren waarvoor leden zich aan kunnen melden. Zo zit je nooit zonder duikbuddy en gaan er altijd duikprofessionals mee. Maar er kan ook een gezamenlijk bezoek aan een duikbeurs worden georganiseerd, een lezing worden gehouden over een duik gerelateerd onderwerp of een duik worden georganiseerd naar een binnenlocatie in de koudere wintermaanden. Kortom sluit je snel aan en wordt ook lid van onze 2dive Facebook groep. Verder is het bij 2dive vrijheid blijheid. Dus kan je niet of heb je geen zin dan is dat goed. Gezelliger is het natuurlijk als je gewoon meegaat. Er zijn geen kosten verbonden aan het lidmaatschap van de groep.

Bootduiken? Haal je bootduik brevet bij duikschool in2dive

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.