De specialty Coral Identification.

Waarom Coral Identification

Als je meer wilt weten over de biodiversiteit en het belang van koraal dan is Coral Identification een leerzame specialty. Je vindt het beschermen van de koraal en ecosystemen belangrijk. Ook wil je meer weten over de invloed van de mens op de koraalriffen. Willen we nog langer kunnen genieten van de koraalriffen dan moeten we minder vervuilen en meer beschermen.

coral identification

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty leer je meer over koraalriffen en -biodiversiteit op de riffen. Verder wordt onder andere ingegaan wat koraal is, de verschillende harde en zachte koralen, de rol van koraal en de voortplanting van koraal. Het beschermen van koraalriffen komt ook aan bod.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.