De specialty Wreck Diving.

Waarom Wrak Duiken

Wrak duiken is leuk en soms spannend om te doen. Wrakken vindt je bijna overal en wrakken vertellen een verhaal. Vooraf kan je je in de geschiedenis van een wrak verdiepen zodat je meer te weten komt over het wrak. Wanneer is het gebouwd en gezonken, maar ook de reden waarom het wrak is gezonken. Wrakken zijn, als ze wat langer liggen, natuurlijke riffen. Er is dus veel vis te vinden rondom wrakken. Veel wrakken zijn fotogeniek. Dus fotografen kunnen hun hart ophalen.

Wrak Duiken Wreck Diving SSI specialty

Wat leer je tijdens de specialty

Je leert de duik plannen en een gecontroleerde afdaling en opstijging. Dit is belangrijk omdat wrakken bijna altijd midden op zee liggen. Daarnaast gaan we in op lijn technieken. Je leert een Surface Marker Buoy, of wel SMB, oplaten.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.