De specialty Marine Ecology.

Waarom Marine Ecologie

Als je meer wilt weten over de biodiversiteit onderwater dan is Marine Ecologie een leerzame specialty. Je vindt het beschermen van de oceanen en ecosystemen belangrijk. Ook wil je meer weten over de invloed van de mens op het leven onderwater. Willen we nog langer kunnen genieten van het onderwater leven dan moeten we minder vervuilen en meer beschermen.

Marine Ecologie SSI Specialty

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty leer je meer over marine ecosystemen en -biodiversiteit. Ook wordt ingegaan op de menselijke invloed op de oceanen en het onderwater leven. Het beschermen van ecosystemen komt ook aan bod.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialties. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.