De specialty Dry Suit Diving.

Waarom Droogpak Duiken

Omdat je het duikseizoen in Nederland te kort vindt. Door te leren duiken in een droogpak kun je het duikseizoen verlengen. Maar ook als je in op locaties wilt duiken waar het water altijd koud is zoals IJsland, Noorwegen, Antarctica enzovoort is leren duiken in een droogpak verplicht. Maar ook als je het gewoon snel koud hebt of comfortabel wilt duiken is een droogpak een uitkomst.

droogpak duiken dry suit diving specialty SSI

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty leer je wat je moet doen als er teveel lucht in je benen zit en je daardoor op zijn kop in het water hangt. Je leert hoe je met je pak om moet gaan en hoe niet tijdens de duik. We gaan je opnieuw uittrimmen. En we besteden aandacht aan onderhoud, transport en opslag van je dure droogpak.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.