De specialty Dive Guide.

Waarom Dive Guide

Omdat er altijd behoefte is aan nieuwe duikprofessionals is de specialty Dive Guide interessant voor iedereen die jivepro wil worden. Ook voor duikers die geen duikprofessional willen worden is deze opleiding interessant. Na deze cursus ben je snorkel instructeur. Samen met de Science of Diving specialty geeft deze cursus recht op de titel Dive Master als je besluit ook de Pro status aan te gaan.

Dive Guide SSI specialty

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty leer je niet alleen om duikers te begeleiden tijdens een duik. Je leert ook een correcte briefing geven. We herhalen we de skills uit de Open Water Diver en Stress & Rescue opleiding. Ook gaan we in op noodsituaties, nachtduiken en diepe duiken. Verder leer je een duik leiden en overzicht houden over de groep.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.