Het ervaren instructeurs team van duikschool in2dive bestaat uit 2 instructeurs, 1 assistent instructeur en een dive guide. Al onze instructeurs zijn bevoegd om zowel de SSI als NOB opleidingen geven. Als duikschool hebben wij er bewust voor gekozen om alleen via het SSI systeem opleidingen aan te bieden. Naast de basis Open Water Diver opleiding, je duikbrevet, zijn er vele specialty’s, aanvullende opleidingen, te volgen. Hiermee vergroot jij jou kennis en duikvaardigheid. Wil je exact weten welke duikopleiding en specialty’s het beste aansluiten bij jou behoefte en vraag? Neem dan contact met ons op.

Instructeurs team in2dive

Rob van der Heiden

Rob van der Heiden SSI en NOB duikinstructeur
duikschool in2dive instructeurs team
Rob van der Heiden SSI en NOB instructeur
  • Scuba Schools International (SSI) Advanced Open Water Instructeur (nummer #72056)
  • NOB 2 sters instructeur (nummer #4816)

Rob is één van de twee eigenaren en medeoprichter van duikschool in2dive. Daarnaast is Rob verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opleidingen binnen de duikschool. In het dagelijks leven is Rob manager bij een groot internationaal adviesbureau in Rotterdam. Hij geeft leiding aan een team van kostenexperts. Duikervaring heeft Rob opgedaan in o.a. Nederland, Duitsland, België, Spanje, Canarische eilanden, Kroatië, Egypte, Mexico, Indonesië, Bonaire en de Malediven.

Marco te Loo

Marco te Loo SSI en NOB duikinstructeur
Marco te Loo SSI en NOB instructeur
  • Scuba Schools International (SSI) Open Water Instructeur (nummer #72088)
  • NOB 2 sters instructeur (nummer #4815)

Marco is één van de twee eigenaren en medeoprichter van duikschool in2dive. In het dagelijks leven is Marco dierenarts in Den Haag en geeft leiding aan de dierenkliniek waar hij werkzaam is. Duikervaring heeft Marco opgedaan in o.a. Nederland, België, Egypte, Australie en de Malediven.

Overige leden van het team van duikschool in2dive zijn:

Arjan Heemskerk – Assistent Instructeur

Davey Kooijman – Dive Guide

Aansluiten bij ons instructeurs team

Ben jij SSI diveguide, divemaster, assistent instructeur of instructeur en wil jij ook graag op onze unieke manier van persoonlijke aandacht lesgeven aan cursisten zodat deze echt leren duiken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek om te zien of jij in ons team past.

Jij wilt graag opgeleid worden tot diveguide of divemaster? Neem dan contact op voor de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Als je dat wilt kun je na je opleiding gelijk ingezet worden in onze duikschool of duikclub 2dive. Je gebruikt dan gelijk de kennis die je hebt opgedaan tijdens je opleiding tot Dive Guide of Dive Master. Ook bouw je kennis en ervaring op die je nodig hebt om een goede instructeur te worden mocht je daarna een volgende stap willen maken in je divepro carrière.

Ben je divemaster van een andere organisatie die iso gecertificeerd is als PADI, NAUI, CMAS, enz.? Volg dan een cross over en wordt SSI Divepro! Ook hiervoor meen je contact met ons op.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.