Het ervaren instructeursteam van duikschool in2dive bestaat uit 2 instructeurs, 1 assistent instructeur, 1 divemaster en 1 dive guide. Beide instructeurs zijn bevoegd om zowel de SSI als NOB duikopleidingen geven. Als SSI divecenter hebben wij er bewust voor gekozen om in principe alleen via het SSI systeem opleidingen aan te bieden. Naast de basis Open Water Diver opleiding, je duikbrevet, zijn er vele specialties, aanvullende opleidingen, bij ons te volgen. Met specialties vergroot jij jou theoretische kennis en praktische duikvaardigheid. Wil je exact weten welke duikopleiding en of specialties het beste aansluiten bij jou behoefte en of vraag? Neem dan contact met ons op.

Instructeurs team in2dive

Rob van der Heiden

Rob van der Heiden SSI en NOB duikinstructeur
duikschool in2dive instructeurs team
Rob van der Heiden SSI en NOB instructeur
  • Scuba Schools International (SSI) DiveMaster Instructor (nummer #72056)
  • NOB 2 sters instructeur (nummer #4816)

Rob is één van de twee eigenaren en mede-oprichter van divecenter in2dive. Daarnaast is Rob verantwoordelijk voor de kwaliteit van de opleidingen binnen de duikschool. In het dagelijks leven is Rob manager bij een internationaal adviesbureau in Rotterdam. Rob geeft leiding aan een team van kostenexperts. Duikervaring heeft Rob opgedaan in o.a. Nederland, Duitsland, België, Italië, Spanje, Canarische eilanden, Kroatië (Istrië west- en oostkant en Dalmatische kust), Egypte (Marsa Alam en Deep South liveaboard), Mexico (Socorro Island liveaboard, Cenotes en Cozumel), Indonesië (Bali, Flores, Komodo liveaboard, Ambon liveaboard en Raja Ampat liveaboard), IJsland (Strytan en Silfra), Bonaire en de Malediven (liveaboards).

De mooiste en meest bijzonder duiken heeft Rob gemaakt in het westen van Mexico met tijger- en hamerhaaien en in het oosten van Mexico in de cenotes, in Indonesië waar hij minutenlang oog in oog lag met een manta, in het noorden van IJsland bij Strytan waar kokend water uit een kalkkokerworm in zee komt en in het zuiden van IJsland bij Silfra tussen de tektonische platen van Eurazie en Noord Amerika, in de Malediven bij een manta poetsstation en in Kroatië op het wrak van de Baron Gautsch.

Marco te Loo

Marco te Loo SSI en NOB duikinstructeur
Marco te Loo SSI en NOB instructeur
  • Scuba Schools International (SSI) Open Water Instructor (nummer #72088)
  • NOB 2 sters instructeur (nummer #4815)

Marco is één van de twee eigenaren en mede-oprichter van divecenter in2dive. In het dagelijks leven is Marco dierenarts in Den Haag en geeft leiding aan de dierenkliniek waar hij werkzaam is. Duikervaring heeft Marco opgedaan in o.a. Nederland, België, Egypte (Marsa Alam), Australie en de Malediven (liveaboards).

Overige leden van het team van duikschool in2dive zijn:

Arjan Heemskerk

Arjan is Assistent Instructor en heeft ervaring opgedaan met duiken in Nederland, België, Duitsland en Egypte (Marsa Alam, El Gouma en Deep South liveaboard).

Diana van der Heiden

Diana is Dive Master en heeft ervaring opgedaan met duiken in Nederland, België, Duitsland, Kroatië (Istrië west- en oostkant en Dalmatische kust), Italië, Egypte (Marsa Alam), Indonesië (Flores, Komodo liveaboard, Bali, Ambon liveaboard en Raja Ampat liveaboard), Malediven (liveaboards) en Mexico (Socorro liveaboard, Cenotes en Cozumel)

Davey Kooijman

Davey is Dive Guide en heeft ervaring opgedaan met duiken in Nederland, Begie, Aruba, IJsland (Strytan en Silfra), Malediven (liveaboard) en de Kaapverdische Eilanden

Aansluiten bij ons instructeurs team

Ben jij SSI diveguide, SSI divemaster, SSI assistent instructeur of SSI instructeur en wil jij ook graag op onze unieke manier van persoonlijke aandacht lesgeven aan cursisten zodat deze echt leren duiken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek om te zien of jij in ons team past.

Jij wilt graag opgeleid worden tot DiveGuide of DiveMaster? Neem dan contact op voor de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Als je dat wilt kun je na je opleiding gelijk ingezet worden in onze duikschool of duikclub 2dive. Je gebruikt dan gelijk de kennis die je hebt opgedaan tijdens je opleiding tot Dive Guide of Dive Master. Ook bouw je kennis en ervaring op die je nodig hebt om een goede instructeur te worden mocht je daarna een volgende stap willen maken in je divepro carrière.

Ben je divemaster van een andere organisatie die iso gecertificeerd is als PADI, NAUI, CMAS, enz.? Volg dan een cross over en wordt SSI Divepro! Ook hiervoor meen je contact met ons op.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.