Het instructeurs team van duikschool in2dive bestaat uit 3 instructeurs, 1 assistent instructeur en een dive guide. Alle instructeurs zijn bevoegd om zowel de SSI als NOB opleidingen geven. Maar als duikschool hebben wij er bewust voor gekozen om alleen via het SSI systeem les te geven. Naast de basis Open Water Diver opleiding zijn er vele specialty’s te volgen. Hiermee vergroot jij jou kennis en duikvaardigheid. Wil je exact weten welke duikopleidingen het beste aansluiten bij jou behoefte en vraag? Neem dan contact op met ons door hier te klikken.

Instructeurs team in2dive

Rob van der Heiden

Rob van der Heiden SSI en NOB duikinstructeur
duikschool in2dive instructeurs team
Rob van der Heiden SSI en NOB instructeur
  • Scuba Schools International (SSI) Advanced Open Water Instructeur (nummer 72056)
  • NOB 2 sters instructeur (nummer 4816)

Rob is één van de twee eigenaren en oprichter van duikschool in2dive. In het dagelijks leven is Rob manager bij een groot adviesbureau in Rotterdam. Hij geeft leiding aan een team van kostenexperts. Rob heeft o.a. ervaring met duiken in o.a. Nederland, Duitsland, België, Spanje, Gran Canaria, Kroatië, Egypte, Indonesie en de Malediven.

Marco te Loo

Marco te Loo SSI en NOB duikinstructeur
Marco te Loo SSI en NOB instructeur
  • Scuba Schools International (SSI) Open Water Instructeur (nummer 72088)
  • NOB 2 sters instructeur (nummer 4815)

Marco is één van de twee eigenaren en oprichter van duikschool in2dive. In het dagelijks leven is Marco dierenarts in Den Haag. Hij geeft leiding aan de vestiging waar hij werkzaam is. Marco heeft ervaring met duiken in o.a. Nederland, België, Egypte, Australie en de Malediven.

Patrick Peschke

Patrick Peschke SSI en NOB duikinstructeur
Patrick Peschke SSI en NOB instructeur
  • Scuba Schools International (SSI) Open Water Instructeur (nummer 72055)
  • NOB 2 sters instructeur (nummer 4734)

Patrick is in het dagelijks leven belastingadviseur bij een groot adviesbureau in Rotterdam. Patrick heeft ervaring met duiken in o.a. Nederland, België, Duitsland, Kroatie, Egypte en de Malediven

Overige leden van het team van duikschool in2dive

Het team bestaat verder uit een assistent instructeur en een dive guide.

Aansluiten bij ons instructeurs team

Ben jij SSI diveguide, divemaster, assistent instructeur of instructeur en wil jij ook graag op onze unieke manier van persoonlijke aandacht lesgeven aan cursisten zodat deze echt leren duiken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek om te zien of jij in ons team past.

Als je nog geen dive guide of dive master bent maar graag opgeleid wilt worden tot diveguide of divemaster. Neem dan ook contact op voor de mogelijkheden. Na je opleiding kun je dan gelijk ingezet worden in onze duikschool als je dat wilt. Je gebruikt dan gelijk de kennis die je hebt opgedaan tijdens je opleiding tot diveguide of divemaster. Verder bouw je kennis en ervaring op die je nodig hebt om een goede instructeur te worden.

Instructeurs team duikschool in2dive

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ‘s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.