De specialty Enriched Air Nitrox.

Waarom Enriched Air Nitrox

Voor een langere bodemtijd of minder stikstof opbouw! Leer de voordelen kennen en de beperkingen die duiken met Nitrox met zich meebrengt. Vooral bij meerdere duiken per dag komen duikers die Nitrox gebruiken fitter uit het water. Bij veel resorts in het buitenland is Nitrox gratis beschikbaar voor gebrevetteerde duikers!

Enriched Air Nitrox specialty SSI

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty leer je wat de voordelen en beperkingen van Nitrox zijn. Ook leer je het zuurstof percentage van Nitrox mengsel in je fles. Je gaan rekenen aan je MOD. Je maximum operating depth zodat je Nitrox veilig kan gebruiken. Ook aan de instellingen van je duikcomputer wordt aandacht besteed.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.