De specialty Deep Diving.

Waarom Diep Duiken

Met je Open Water Diver Brevet mag je tot 18 meter diep duiken. Ondanks dat op veel locaties waar wordt gedoken de limiet van 18 meter voldoende is liggen sommige wrakken, riffen e.d. toch net iets dieper. Omdat dieper duiken dan de limiet van 18 meter specifieke eisen stelt aan de kennis van de duiker is het belangrijk om deze kennis en oefening te leren voor je dieper gaat dan 18 meter. Met deze Diep Duiken wordt je gebrevetteerd om tot 40 meter te duiken.

Diep Duiken Deep Diving specialty SSI

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens deze specialty leer je de theorie die nodig is om diepere duiken te veilig te kunnen maken. Je leert onder andere je luchtverbruik uitrekenen en uitrekenen hoeveel gas je mee moet nemen voor een duik. Ook gaan we in op stiksof narcose. In het water leer je een Surface Marker Buoy (SMB) oplaten. Daarnaast maken we 3 buiten duiken naar minimaal 18, 24 en 30 meter.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.