De specialty Photo & Videon.

Waarom Photo & Video

Als je meer wilt weten over fotograferen en filmen onderwater dan is Photo & Video een leerzame specialty. Je vindt het leuk om de dingen die je onderwater ziet vast te leggen op beeldmateriaal.

photo & video

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty leer je meer over de verschillende soorten camera’s die er zijn. Ook gaan we dieper in op het verlies van licht en kleur dat je terug kunt brengen met lampen en flitsers. Veder behandelen we o.a. de instellingen voor onderwater en het archiveren van je beeldmateriaal.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.