De specialty React Right.

Waarom React Right.

De specialty React Right is zelfs voor niet duikers een must. Aan deze specialty heb je ook wat in het dagelijks leven. Je gaat aan de slag met reanimeren, eerste hulp verlenen en het aansluiten en bedienen van de AED. Deze specialty is ook nodig om het Diver Stress & Rescue brevet te kunnen halen. Deze leerzame theoriecursus geven we ook aan niet duikers.

React Right SSI specialty O2 zuurstof toedienen AED bediener Eerste hulp Reanimatie

Wat leer je tijdens de specialty

Tijdens de specialty leer je Eerste Hulp verlenen, de AED aansluiten en bedienen, reanimeren. En natuurlijk speciaal voor duikongevallen het toedienen van O2. Zuurstof toedienen is zo’n beetje de basis bij duikongevallen. Met deze specialty op zak kun je veel situaties de baas.

Meer informatie

Kijk hier voor de prijzen van de specialty’s. Wil je meer informatie of direct deze specialty boeken klik dan hier.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden om te leren duiken. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.