Gerdien volgt Scuba Skills Update

Gerdien had al een tijdje niet gedoken door omstandigheden en gaat binnenkort op vakantie en was zo verstandig afgelopen zondag een SSI Scuba Skills update te doen.

Scuba Skills Update – € 75,00

Tijdens de Scuba Skills update worden de Open Water Diver skills doorlopen maar ook een (d)smb oplaten kan aan bod komen. Op die manier frissen we tijdens de up-to-date je geheugen op en werken je skills bij mocht dat nodig zijn. Maar ook zaken als je set aansluiten, het water in en uit en een buddycheck behoren tot de skills.

Kortom ga jij na enige tijd niet gedoken te hebben het water weer in boek dan eens een Scuba Skills update zodat je veilig en verantwoord het water in kunt zonder te hoeven twijfelen aan je skills. Maar ook voor een duiker die wel regelmatig het water in gaat kan het verstandig zijn om eens een update te boeken. Hoe vaak oefen jij tijdens of aan het eind van de duik je skills? Waarschijnlijk niet!

Voor meer informatie of het boeken van jou update klik je hier.

Danny van harte gefeliciteerd met je 100e duik!

Danny van harte gefeliciteerd met je 100e duik. Danny had het geluk op vakantie in de Malediven te zijn tijdens zijn 100e duik! Dat maakt je 100e duik extra bijzonder en makkelijk te onthouden.

Als SSI duiker ontving Danny natuurlijk zijn century diver brevet! Dit erkenningsbrevet ontvangt elke SSI duiker die zijn 100e duik maakt.

Wil jij ook je century diver brevet ontvangen log dan je duiken en laat ze verifiëren door een SSI duikschool. Je century brevet wordt dan door de duikschool aangemaakt en jij ontvangt dit digitale brevet gratis in je profiel.

Wil jij ook leren duiken?

Als jij ook wil leren duiken boek dan nu alvast je plaats in onze voorjaarsopleiding!

Duiken start met een gedegen Open Water Diver opleiding. Tijdens deze opleiding leer je de theorie thuis digitaal en tijdens de 5 theorielessen die worden gegeven door één van onze zeer ervaren duikinstructeurs. Daarna gaan we je de benodigde skills aanleren in het zwembad tijdens 5 zwembad lessen. De oefeningen beginnen makkelijk en worden steeds iets moeilijker gemaakt zodat je de benodigde skills onder de knie hebt als je het buiten water in gaat. Hierna is het tijd voor het echte duiken. Tijdens de 4 buiten water duiken die je maakt tijdens je opleiding toetst een instructeur je aangeleerde skills in het buiten water.

SSI Open Water Diver brevet opleiding oud

De Open Water Diver opleiding is de basis om te gaan duiken samen met een buddy waar ook ter wereld. Na deze opleiding kan je nog verder gaan met leren en ervaring opdoen. Zo adviseren wij duikers die met klaar zijn met de Open Water Diver opleiding een Perfect Buoyancy-, Nitrox, Deep Diving en Navigation specialty te volgen. Maar heb je andere interesses of wil je meer opleidingen volgen dan hebben we nog veel meer opleiding voor je. Je bent niet snel uitgeleerd als duiker. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst lekker te gaan duiken voordat je ervoor kiest dan je duiken zo leuk vindt dat je verder wilt leren.

Eind maart begin april starten we weer met een nieuwe Open Water Diver opleiding waarvan al weer enkele plaatsten bezet zijn. Dus wil jij ruim voor de zomer vakantie klaar zijn en je Open Water Diver brevet op zak hebben voor de zomervakantie van 2022 schrijf je dan snel in voor deze opleiding.

Bij duikschool in2dive heb je de garantie dat je niet in een grote groep cursisten terecht komt. Al onze cursussen worden door 1 instructeur op maximaal 2 cursisten gegeven. Wij hebben dus alle aandacht voor je en hebben de tijd, als iets niet direct lukt, je extra te laten oefenen. Wij zijn dus geen brevetten fabriek die zo snel mogelijk cursisten in grote aantallen door een opleiding jagen! Dit is uniek in Nederland! Wij bieden dus (bijna) prevelen aan voor een normale prijs dus zonder bijbetaling!

Informeer hier naar de mogelijkheden of boek jou opleiding.