Willeke en Maya gefeliciteerd met jullie brevetten

Vandaag mogen we Willeke en Maya feliciteren met het behalen van hun brevetten voor Open Water Diver en Enriched Air Nitrox.

Willeke en Maya hebben hun SSI Open Water DIver brevet gehaald. Omdat beiden al tijdens de lessen meer wilden besloten ze naast Open Water DIver ook de volgende specialties te gaan volgen. Zo sloten ze vandaag ook de SSI specialty Enriched Air Nitrox af om met zuurstof verrijkte lucht te duiken. Nu gaan ze door met Perfect Buoyancy om hun drijfvermogen goed te leren beheersen en ook Deep Diving volgt nog om in plaats van 18 meter ook naar 40 meter diep te mogen.

Wil jij ook je Open Water Diver brevet halen? Informal dan snel naar de mogelijkheden bij ons Duikcentrum. Bij ons krijg je altijd les van 1 instructeur op maximaal 2 cursisten. Ook als je een specialty wilt volgen ben je uiteraard van harte welkom. Kijk op de website voor de diverse mogelijkheden of informeer welke specialties het beste bij jou passen en laat je adviseren.

Nicole en Jesse gefeliciteerd!

Nicole en Jesse van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie SSI specialty brevet Navigation!

Nicole en Jesse hadden hun theorieles en -examen afgerond en mochten vandaag hun duiken maken voor navigatie. Na flink oefenen met kompas, tijd, natuurlijke navigatie en diepte en het combineren van deze gegevens was het tijd voor felicitaties.

Navigation specialty brevet

Beide hebben nu 4 specialties afgerond en moeten nog één duik maken voor hun SSI Advanced Open Water Diver brevet!

Wil jij ook leren navigeren of een andere specialty volgen? Neem dan contact met ons op!

Melan en Carlo gefeliciteerd

Melan en Carlo van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie SSI specialty brevet Navigation!

Afgelopen zaterdag was het na de theorielessen en een theorie examen tijd voor oefenen in de praktijk met navigeren. Omgaan met een kompas is voor veel mensen lastig. Zeker om op het kompas te vertrouwen. Na eerste even wennen ging het steeds beter! Ook het combineren van kompas, diepte, tijd en natuurlijke navigatie is lastig. Maar aan het eind van de 2e duik ging het voldoende goed om Melan en Carlo het SSI brevet Navigation uit te reiken.

Navigation specialty brevet

Omdat Melan en Carlo inmiddels 2 specialties hebben afgerond en meer dan 12 duiken hebben ontvingen ze van SSI het Specialty Diver brevet. Melan en Carlo hebben nog 2 specialties in de planning staan. Als ze deze hebben afgerond en 24 duiken hebben gelogd dan zijn ze Advanced Open Water Diver.

Wil jij ook een specialty doen zoals Navigation? Neem dan contact op voor jouw specialty!

Roos en Marc gefeliciteerd met jullie Deep Diving brevet

Vandaag mochten we Roos en Marc feliciteren met het behalen van hun SSI Deep Diving specialty brevet!

Deep Diving specialty brevet

Na de theorieles en het theorie examen was het nu tijd om de opleiding af te ronden met diepe duiken in Nemo 33 te Brussel. We reden al vroeg naar Brussel. Na nog wat uitleg over het oplaten van de SMB en de rekensommen die we op diepte zouden doen was het tijd om om te kleden. Na het te water gaan daalden we snel maar gecontroleerd af naar de bodem van het dieppe deel van Nemo. Op 33 meter diepte deden we rekensommen en hielden we de NDL, niet deco limiet, in de gaten. Voor het verstrijken van de NDL starten we met de opstijging naar 10 meter. In dat deel van het zwembad hebben de cursisten een flink aantal keren de SMB opgeschoten zodat ze daar steeds bedrevener in raakten.

Na afloop van de duik mochten we ze beiden feliciteren met het behalen van hun Deep Diving brevet. Wil jij ook je Deep Diving specialty brevet halen? Neem dan snel intact met ons op en boek deze specialty voor jezelf en verleg je diepte limiet naar 40 meter.

Marc gefeliciteerd met je Waves, Tides & Currents brevet

Marc mochten we vanochtend feliciteren met het behalen van zijn SSI Waves, Tides & Currents specialty brevet.

Waves, Tides & Currents brevet

Na een uitgebreide theorieles was het tijd voor de echte duiken die Marc moest maken voor dit specialty brevet. Behalve de de WTC dingen die we moesten doen oefenden we gelijk nog met Perfect Buoyancy waarvoor Marc enkele welken geleden heeft behaald.

Na de benodigde 2 duiken gemaakt te hebben was het tijd voor de felicitaties.

Wil jij ook je Waves, Tides & Currents brevet halen? Informeer dan snel naar de mogelijkheden door contact op te nemen!

Charlotte en Marc gefeliciteerd

Charlotte en Marc van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie SSI Try Scuba brevet.

Vrijdagavond maakten Charlotte en Marc kennis met duiken in ons zwembad in De Lier. Na instructie en het aansluiten van de uitrusting werd het tijd om het water in te gaan. Daar leerden Charlotte en Marc de benodigde skills voor het veilig volgen van de Try Scuba duik.

Al snel zweefden Charlotte en Marc door het water. Beiden hebben de duik als geweldig ervaren. De volgende ochtend ontvingen wij van hen een email om ons te bedanken voor de geweldige kennismaking met duiken!