Over in2lead

In2lead geeft leiderschaps- en managementtrainingen. Dit doen wij door duiken te combineren met leiderschap- en management elementen. Veel elementen uit het duiken kunnen gebruikt worden voor de trainingen die wij verzorgen. Bijkomend voordeel voor jou is dat je naast een gedegen leiderschap- en managementtraining ook nog je duikbrevet haalt. Dit duikbrevet geeft je de mogelijkheid overal ter wereld te duiken. Heb je al een brevet? Dan kan dit een leuke opfrissing zijn van je duikopleiding van bijvoorbeeld jaren geleden. Wil je meer informatie over deze training en of de mogelijkheden die we kunnen bieden? Ga dan snel naar de website van in2lead.

In2lead is een onderdeel van SSI DiveCenter in2dive BV.

in2lead management leiderschap trainingen

Tijdens de leiderschap- en managementtrainingen haalt in2lead managers uit hun comfortzone. Dit doen we onder andere door de trainingen in het buitenland te geven. Zo horen Egypte en Indonesië tot de mogelijkheden. Mede hierdoor komen de deelnemers helemaal los van hun werk en werkomgeving. Daarnaast koppelen wij een basis duikopleiding met management. Vele zaken die bij duiken van belang zijn zijn bruikbare principes voor leiders en managers. Wil jij een andere training dan er normaal wordt gegeven? Informeer dan naar de mogelijkheden. Je kunt als individu deelnemen aan een managementtraining maar het is ook mogelijk om een incompany training te organiseren voor het hele managementteam.

Ervaar hoe het is om helemaal uit je dagelijkse omgeving gehaald te worden. Doe een management training en haal ondertussen je duikbrevet. Vraag informatie op door contact met ons op te nemen.