Annemieke van harte gefeliciteerd

Annemieke Berendse van harte gefeliciteerd met het behalen van je Open Water DIver brevet.

Vanocjhtend waren we al voor 8 uur op Zandeiland 4 in Vinkeveen. Annemieke moest duik 4 en 5 maken voor haar SSI open Water DIver brevet. Nadat het voor haar vorige week niet helemaal goed ging ging ze vol goede moed en zin haar spullen aansluiten. Eenmaal in het water ging het klaren dit keer best makkelijk. Af en toe evn stoppen en na wat klaren konden we weer verder afdalen. Eenmaal op een meter of 8 zijn we de duik zelf gaan maken. Terug bij de kant kwam Annemieke met een grote smile het water uit. En ze had zelf visjes en rivierkreeftje gezien.

Na het vullen van de fles gingen we ons klaarmaken voor duik 2 van die dag. Ook die ging geweldig. Omdat de spanning nu weg was ging het klaren nog beter en vooral sneller. Dus na de 2e duik konden we Annemieke feliciteren met haar Open Water Diver brevet. Het leuke was dat Annemieke zelf nog wel een keer het water in wilde!

Omdat Annemieke tijdens de Open Water Diver opleiding direct haar Nitrox opleiding had gedaan konden we haar Enriched Air Nitrox brevet ook gelijk uitreiken aan haar.

Wil jij ook je Open Water Diver opleiding of Enriched Air Nitrox brevet halen? Neem dan snel contact op!