Max gefeliciteerd

Max van harte gefeliciteerd met het behalen van je Open Water Diver brevet!

Vandaag heeft Max zijn laatste 2 duiken voor zijn duikbrevet gemaakt in de Zevenhuizerplas. Ondanks dat de proefduik bij een andere duikschool mis was gegaan en Max door zijn vriendin was overgehaald het nog een te proberen had Max er maar minimaal vertrouwen in dat het hem ging lukken.

Open Water Diver

Na de proefduik, die helemaal goed was gegaan, besliste Max dan ook direct om zijn duikbrevet te gaan halen bij ons duikcentrum. Vandaag liet max echt zien dat het echt helemaal goed is gekomen. Hij lag al bijna horizontaal in het water, maakte diverse keren een juiste afdaling en opstijging enz. Dus Max had het brevet meer dan verdient!

Onze persoonlijke aanpak met 1 instructeur op maximaal 2 cursisten werkte weer perfect! Het blijft toch fantastisch om mensen enthousiast te maken en te laten genieten onder water ook als ze wat extra aandacht nodig hebben.

Wil jij ook je Open Water Diver duikbrevet halen? Neem dan snel contact met ons op en boek jou eigen opleiding zodat je daarna overal ter wereld kan en mag duiken!