Michel doet Scuba Skills update

Michel doet na jaren niet gedoken te hebben een Scuba Skills update.

Michel heeft vrijdagavond in het zwembad een Scuba Skills update gedaan omdat hij inmiddels ongeveer 7 jaar niet gedoken heeft. Michel was jaren lang een volleerd duiker die op veel plaatsen in de wereld gedoken heeft in het verleden. Hij heeft zelfs een aantal jaren in een van de grootste duikscholen van Nederland gewerkt. Na een vervelend incident stopte hij met duiken. Michel vond dat de tijd rijp was om weer eens het water in te gaan en te ervaren of hij duiken weer leuk an gaan vinden.

Na een paar minuten in het water wist Michel het al. Ja vond het weer leuk! De Skills kwamen snel weer terug. Na jarenlang te zijn ingesleten is dat ook niet vreemd. Ondanks dat is het heel verstandig van Michel om eerst een Scuba Skills update te doen. Sommige Skills zijn toch wat weg gezakt en het is altijd goed om een update te doen van je skills. Ze zitten dan weer goed in je systeem. Dat geeft ook weer voldoende zelfvertrouwen om weer te gaan duiken.

Ook voor je buddy is het fijn om te weten dat je een update hebt gedaan. Als de nood aan de man is en je een buddy nodig hebt is een buddy die weet hoe die moet handelen noodzakelijk.

Michel van ons namens SSI ook gelijk zij Gold 300 diver brevet. Omdat zijn 300e duik door ons werd geverifieerd.

Wil jij ook een Scuba Skills update? Neem dan contact op en boek jou update!