Nicole en Jesse maken duiken in Todi

Nicole en Jesse maken de eerste 2 duiken voor hun Open Water diver opleiding in Todi in Beringen.

Omdat de eerste duiken in het buiten water altijd spannend zijn na de zwembadlessen hadden Nicole en Jesse het verzoek de eerste 2 duiken in duikcentrum Todi in Beringen in Belgie te maken. Je maakt daar duiken met een 5 mm pak in water van ca. 23 graden. Dus het is een mooie tussen stap naar het 7mm pak inclusief cap, schoenen en handschoenen. Daarnaast is het water van Todi bijna 9 meter diep en zwemmen er een paar duizend vissen. Dus behalve duiken kun je ook nog genieten van de vissen. Verder liggen er auto wrakken, zijn er tunnels, een bar en een aantal objecten onderwater.

Nicole en Jesse hebben dan ook genoten en hebben een duik van 30 en 40 minuten gemaakt. Daarnaast hebben we een flink aantal skills kunnen doen. Beide zijn nu helemaal klaar voor het buitenwater en de opleiding af te ronden volgende week.

Wil jij ook je Open Water Diver brevet halen? doen dat dan bij in2dive. Wij garanderen alle waterlessen met maximaal 2 cursisten op 1 instructeur. Als je de stap tussen zwembad en het buitenwater kleiner wil maken gaan wij met je naar Todi. Wil je meer weten? Neem dan snel contact op!