Bas nieuwe Dive Master

Bas Middeldorp is onze nieuwe Dive Master!

Bas Middeldorp heeft besloten SSI divepro te worden. Begin 2019 haalde Bas al zijn Dive Guide en Science of Diving brevetten. Deze brevetten samen geven recht op de titel Dive Master binnen het SSI systeem als cursisten besluiten divepro te worden.

Dive Master, SSI, specialty, brevet, divemaster

Voor Bas was Dive Master toen nog te vroeg. Maar nu vindt hij het wel tijd om officieel Dive Master en dus divepro te worden.

Duikschool in2dive heet Bas als Dive Master dan ook hartelijk welkom. Bas zal regelmatig langs de waterkant te vinden zijn tijdens onze buitenduiken en opleidingen. Daar zal Bas hand en spandiensten verlenen aan onze instructeurs en de duikers helpen. Ook zal Bas regelmatig mee gaan met uitstapjes van onze Duikclub 2dive. Hierbij zal Bas dienst doen als gids voor (on)ervaren duikers die wat extra begeleiding willen. Ook zal Bas duikers helpen met het veilig in en uit het water komen en zorgen dat de algehele organisatie vlekkeloos verloopt die dag. Op ons recente uitje naar de Kempervennen hebben we mogen ervaren hoe fijn het is als Bas, zeker de beginnende, duikers helpt.

Wil jij ook Dive Master worden? Start dan snel met de opleiding Dive Guide en/of Science of Diving! Kijk her voor meer info of neem contact met ons op. Science of Diving is een ideale winter opleiding. Heb je een droogpak dan is ook Dive Guide prima te doen in de wintermaanden. Het is dus mogelijk om in het voorjaar het nieuwe duikseizoen te starten als Dive Master!