Diana onze nieuwe DiveMaster

Diana heeft vandaag haar Dive Master brevet ontvangen en is daarmee onze nieuwe DiveMaster!

De afgelopen weken heeft Diana flink gestudeerd door eerst haar Science of Diving te halen. Dat is een pittige theoretische opleiding met o.a. veel natuurkunde omtrent het duiken. Daarna heet ze Dive Guide gedaan. Het meer praktische deel van de Dive Master opleiding. En tussendoor heeft Diana nog even een React Right update gedaan om reanimeren, eerste hulp, zuurstof toedienen en de AED weer goed te beheersen.

Hierna was het tijd om heer aan te melden bij SSI om het Science of Diving- en Dive Guiide brevet te verzilveren en Dive Master te worden. Het DIve Master brevet ontvang je na doorlopen voor al deze opleidigen nog nog een aantal specialty’s. Dan kun je je aanmelden bij SSI om Dio=ve Master te worden. Je moet dan een aantal formulieren inleveren zoals een DivePro overeenkomst, een medische keuring enz. Hierna doe je de betaling van de jaar fee als Dive Master. als je hier ook aan hebt voldaan dan volgt brevettering. Je wordt dan Dive Guide pro, Snorkel instructeur en Dive Master.

Hierna ben je o.a. klaar om te gaan gidsen en dus duiken met gebrevetterde duikers te maken. Na deze opleiding kan je door naar assistent instructeur en instructeur.

Wil jij ook Dive Master worden? Neem dan contact op met ons voor jou persoonlijke opleiding.