Nicole en Jesse gefeliciteerd met Deep Diving

Nicole en Jesse van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie SSI Deep Diving specialty brevet.

Deep Diving specialty brevet

Omdat Nicole en Jesse binnenkort op vakantie gaan naar een plek waar ze zeer waarschijnlijk dieper kunnen gaan duiken als de 18 meter limiet voor Open Water duikers besloten Nicole en Jesse hun Deep Diving brevet te gaan halen. Hierdoor kunnen en mogen ze duiken maken tot 40 meter diep. Hierdoor worden hun duik mogelijkheden enorm vergroot. Niet dat ze perse naar 40 meter diepte moeten maar veel gebruiken dieptes tot 30 meter zijn dan gewoon verantwoord mogelijk. Bijkomend voordeel is dat ze van de zomer graag in Kroatie naar wrakken willen gaan duiken tussen de 30 en 40 meter diep.

Omdat Nicole en Jesse graag ook Nitrox duiken willen maken en nog enkele specialties willen volgen besloten ze een Advanced specialty pakket van 4 specialties te boeken bestaande uit Deep Diving, Navigation, EANx en Buoyancy. Hiermee ontvangen ze na afronding van 2 specialties en na 12 duiken gemaakt te hebben ook het SSI erkenningsbrevet Specialty Diver. Na afronding van de 4 specialties en het maken van 24 duiken ontvangen ze het SSI erkenningsbrevet Advanced Open Water Diver.

Vandaag was het tijd voor duiken in Nemo 33 te Brussel. Na afronden van de theorie en het theorie-examen gingen we een duik naar 24 en 30 meter maken. Voordeel van Nemo 33 is dat het water rond de 30 graden en glashelder is. Je kunt ook goed een afdaling en opstijging maken van 33 meter. Daarnaast hebben ze beiden een flink aantal keren een smb op kunnen laten onder ideale omstandigheden.

Nicole en Jesse deden vandaag alle oefeningen goed dus mochten w ze beiden feliciteren met het behalen van hub SSI Deep Diving specialty brevet!

Wil jij ook je Deep Diving brevet halen of specialty diver of advanced open water diver willen worden? Boekj dan snel jou favoriete specialty door contact op te nemen!