Nicole en Jesse gefeliciteerd met jullie Nitrox en Specialty Diver brevetten

Nicole en Jesse behaalde gisteren hun Deep Diving brevet en vandaag mogen we ze feliciteren met het behalen van hun Nitrox 32% en Specialty Diver brevetten.

Nicole en Jesse hadden de smaak van duiken te pakken na het behalen van hun Open Water Diver brevet. Nadat ze ook nog in de tropen gedoken hadden besloten ze direct verder te gaan met duiklessen. Ze boekten een Advanced Open Water Diver pakket bestaande uit Deep Diving, Perfect Buoyancy, Navigation en Enriched Air Nitrox.

Gisteren behaalden ze beiden het Deep Diving brevet. Vandaag was de beurt aan het Enriched Air Nitrox 32% specialty brevet. Omdat Nicole en Jesse beiden al 15 duiken gemaakt hebben ontvingen ze direct het SSI erkenningsbrevet Specialty Diver.

Binnenkort gaan ze op vakantie naar het volgende tropische oord om mooie duiken te maken. Ze kunnen dan beide brevetten, Deep Diving en Enriched Air Nitrox, goed gebruiken. Na de vakantie komen ze terug om de andere 2 specialties af te ronden. Als ze dan 24 duiken hebben ontvangen ze direct het volgende erkenningsbrevet Advanced Open Water Diver.

Wil jij net als Nicole en Jesse Advanced Open Water Diver worden en een hoop kennis en ervaring opdoen. Neem dan snel contact op en stel je eigen Advanced Open Water Diver pakket samen.