Nitrox specialty

Duikschool in2dive start woensdagavond 21 augustus met de SSI Nitrox specialty. Met dit brevet mag je wereldwijd duiken met EAN tot 40%.

SSI specialty brevet Nitrox EAN Enriched Air Nitrox

Het voordeel van duiken met Nitrox, met zuurstof verreikte lucht, is dat je of een langere bodemtijd hebt of je lichaam raakt minder verzadigt met stikstof tijdens de duik. Zeker omdat er ook wat risico’s zitten aan het duiken met Nitrox wordt er wereldwijd geeist dat een duiker die met Nitrox wil duiken in het bezit is van een Nitrox brevet.

Tijdens de cursus leer je de voordelen, de risico’s en we gaan natuurlijk het zuurstof percentage meten van mengsels. Ook leer je hoe je je fles merkt, je maximale diepte uitrekent en je duikcomputer instelt voor de duik.

Kortom je leert tijdens de Nitrox specialty hoe je veilig en verantwoord duikt met Nitrox. Wil je deelnemen aan deze specialty neem dan contact op voor informatie.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ’s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.