Night & Limited Visibility brevet

In de nacht van zaterdag op zondag hebben 2 cursisten van Duikschool in2dive hun Night & Limited Visibilty brevet gehaald.

Op zaterdag 29 juni rond 22:45 uur en zondag rond 00:30 zondag 30 juni jl. maakten Shirley en Gaston de twee benodigde duiken voor deze SSI specialty. Tijdens deze duiken werden de nodige oefeningen uitgevoerd zoals onder andere een gecontroleerde afdaling en opstijging, navigatie, zoekgeraakte buddy.

SSI specialty Nacht & Limited Visibility brevet

Door de tijd van het jaar en het hele mooie weer was pas erg laat donker waardoor we laat het water in konden. Omdat Shirley en Gaston het brevet voor de vakantie wilden hebben was uitstellen tot een later tijdstip geen optie. Voordeel was dat het water heerlijk warm was!

SSI specialty Advanced Open Water Diver brevet

Daarnaast had Shirley haar 4e specialty brevet gehaald. Daarnaast heeft ze meer als 50 duiken gemaakt. Hierdoor kwam Shirley in aanmerking voor het SSI Advanced Open Water Diver brevet!

nacht en slecht zicht duiken brevet

Shirley en Gaston van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie nacht en slecht zicht brevet. Duikschool in2dive wenst jullie vele leuke, mooie en vooral veilige duiken!

Wil jij ook een SSI specialty halen of informatie hierover? Neem dan snel contact op.

Duikschool in2dive is gevestigd in het Westland. Zwembadlessen worden gegeven in De Lier. De theorielessen in Honselersdijk. Hierdoor komen veel van onze cursisten uit De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Wateringen, Hoek van Holland, ‘s Gravenzande en Poeldijk. Maar ook buiten het Westland weten inmiddels vele cursisten duikschool in2dive te vinden. Zo hebben wij inmiddels cursisten uit Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg  en Leiden mogen verwelkomen.