Specialty Advanced Wreck Diving

Vanaf 1 juni 2021 is de specialty Advanced Wreck Diving te boeken bij duikschool in2dive!

Wij willen bij deze ook onze instructeur Rob van der Heiden van harte feliciteren met het behalen van het instructeursbrevet Advanced Wreck Diving! Hiermee komt deze specialty ook beschikbaar voor onze cursisten die behoefte hebben aan een vervolg op de specialty Wreck Diving.

Advanced Wreck DIving SSI specialty wrak duiken gevorderden

Waar de specialty wrakduiken de basis legt voor wrakduiken gaat deze specialty wrak duiken voor gevorderden een stap verder. Tijdens deze opleiding wordt onder andere dieper ingegaan op buoyancy en het belang ervan, het gebruik van duiklampen en het nut van een back-uur lamp, buddy zoek en de acties erna en leggen van lijnen om zo de weg terug te kunnen vinden in geval van slecht zicht. Waar je bij Wreck Diving alleen rondom een wrak leert duiken leer je een wrak penetreren binnen de daglichtzone. Na het behalen van deze specialty ben je dan ook gebrevetteerd om veilig een beperkte penetratie van een wrak uit te voeren samen met een buddy.

Heb je interesse in deze specialty? Boek dan snel en/of neem contact op voor informatie over de mogelijkheden. Prijs informatie vindt je hier.