Try Scuba duik Imme en Charlie

Gisterenavond hebben Imme en Charlie een Try Scuba les gevolgd in het Zwembad Vreeloo in De Lier. Beiden zijn nu in het bezit van het Try Scuba brevet waar wij als duikschool beide meiden van harte willen feliciteren!

Try Scuba diving

Na passen van de benodigde uitrusting, die beide meiden van de duikschool verstrekt kregen, vertrokken we van het duikcentrum naar het zwembad een paar minuten rijden verderop. Daar aangekomen hebben ze onder leiding van een instructeur uitleg gekregen over duiken en de uitrusting aangesloten.

Na deze uitleg en het aantrekken van de uitrusting gingen beide meiden te water. Na enkele eerste oefeningen gingen beiden onderwater. Als snel, na wat herhalen en uitbreiden van de oefeningen, zwommen ze al snel geheel zelfstandig door het zwembad. Door de intensieve begeleiding van in2dive, waar je altijd maximaal 1 instructeur op 2 cursisten hebt, ging dit voor de meiden heel snel en konden ze lang genieten van het gewichtsloos zweven door het water.

helaas zat het uur in het water er snel op. Ja de tijd gaat snel als je plezier hebt. Na afkoppelen uitrusting en omkleden hebben we nog even nagepraat. Beide meiden hebben genoten van de erste kennismaking en kunnen niet wachten om weer het water in te gaan.

Wil jij ook kennismaken met duiken en door het water zweven? Boek dan snel je eigen Try Scuba duik! Natuurlijk doe je dat bij ons omdat je veel aandacht krijgt waardoor je snel resultaat boekt. Voor meer info klik je hier en voor boeken van de Try Scuba duik neem je contact op.