Vier nieuwe Open Water Divers

Zondag 10 oktober hebben we vier nieuwe Open Water Divers afgeleverd!

Om 8 uur was het nog flink mistig en fris tonen we langs de waterkant bij Zandeiland 4 in Vinkeveen verzamelden. Na de setjes opbouwen en verkleden was het tijd voor de briefing voor duik 3. De oefeningen werden besproken en toegelicht. Na de buddy check gingen onze duikers 2 aan 2 met hun instructeur mee! De oefeningen gingen goed alleen was het flink frisser dan 2 weken geleden. Mede omdat de miste niet optrok bleef het ook op de kant frisjes.

Dus snel wat eten en drinken en toen de wandeling naar Airdiving voor het vullen van de flessen. Bij terugkomst was het voor de cursisten een stuk beter te doen. Lopen en sjouwen met de fles maakt warmer. Toine was het weer tijd voor aansluiten, briefing en te water. Ook bij duik 4 gingen de oefeningen weer goed. Dus boven water was het tijd voor de felicitaties aan de cursisten.

Op de kant wat foto’s maken ter herinnering en het vastkleven van het moment van het behalen van het SSI Open Water Diver brevet. Voor de instructeurs was er dit keer ook nog een verassing van de cursisten. Als dank voor de lessen, uitleg en het geduld kregen beide instructeurs een doos Merci chocolade!

We zijn als instructeurs team weer trots om ook deze groep Open Water Divers weer af te leveren. Het was gezellig tijdens zowel de theorie-, zwembadlessen en buiten water duiken.

Wil jij ook je Open Water Diver brevet halen? Kijk dan hier naar de inhoud van deze opleiding of informeer hier. Wil je eerste een Try Scuba proefduik maken in het zwembad om te ervaren of duiken wat voor je is? Meen dan ook contact op.