Nitrox brevet voor Glenn

Duikschool in2dive feliciteert Glenn met het behalen van zijn Nitrox EAN brevet.

nitrox brevet Glenn

In verband met de corona crisis leerde Glenn eerst via e-learning de theorie en maakte tussen de hoofdstukken de digitale toetsen. Toen hij dit afgerond had hebben we via een video gesprek de theorie doorgenomen waarna Glenn zijn theorie examen weer digitaal maakte. Na geslaagd te zijn hebben we het Nitrox 1 brevet voor Glenn aangemaakt. Een Nitrox 1 brevet geeft duikers het recht met maximaal 32% zuurstof te duiken.

Normaal verstrekken wij altijd het Nitrox 2 brevet. Dat brevet geeft recht op duiken met maximaal 40% zuurstof. Doordat op dit moment het analyseren van de zuurstof in de fles niet gedaan is door Glenn ontvangt hij het Nitrox 2 brevet nadat de corona maatregelen zijn opgeschort en Glenn bij ons langs is geweest voor de zuurstof analyse alsnog.

De mogelijkheid om met 2 brevetten te werken heeft SSI tijdens de corona crisis ingevoerd als service richting duikers die toch bezig willen blijven met duiken.

Wil jij ook je Nitrox EAN brevet halen? Kijken dan hier naar de prijzen van onze specialty’s. Of klik hier voor contact om meer informatie over de specialty te krijgen.